Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

André Hazes deelt schattige jeugdfoto met z'n vader

André Hazes mist zijn vader nog elke dag en denkt vaak terug aan vroeger. Op Instagram deelt de 25-jarige zanger een schattige jeugdfoto van hen samen. 

“Biertje klappen met die ouwe”, grapt hij bij het kiekje.

Advertentie

Trots
Aan de handdoek om z’n nek en het bezweten hoofd te zien was André net klaar met een show en nam hij even de tijd om met z’n zoontje André jr. te kletsen. Op tafel liggen een paar pakjes peuken en staan wat blikjes bier. De kleine André glundert en kijkt vol trots naar zijn vader.

Benidorm
De foto is geschoten door fotograaf Edwin Smulders en aan zijn reactie te zien gaat het om een foto vlak na het concert van André Hazes in Benidorm (Spanje) op 5 augustus 1998. De kleine André was daar dus 4 jaar oud.

Bomvolle ArenA
André was een geliefde artiest. Hij overleed op 23 september 2004 na 2 hartinfarcten en een hartstilstand. Zoon André was toen 10 jaar oud. De bijzondere afscheidsceremonie vond enkele dagen later plaats in een bomvolle Amsterdam ArenA.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Biertje klappen met die ouwe ❤️ (📸 @edwinsmulders )

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien