Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

André Hazes blikt vooruit op de naderende kerstdagen

André Hazes weet nog niet hoe de naderende feestdagen er voor hem uit gaan zien. Of dat nu met zijn familie, met zijn nieuwe vlam Bridget of zijn ex Monique is… eigenlijk wil de zanger het met iedereen vieren. Dat vertelt hij vrijdagavond in RTL Boulevard.

André Hazes en Monique Westenberg zetten onlangs een punt achter hun knipperlichtrelatie. Het stel heeft samen een zoontje.

Advertentie

Kerstdagen
Vrijdagavond blikt André Hazes vooruit op de naderende kerstdagen. Waar hij het gaat vieren is nog erg onduidelijk, vertelt hij. Maar het liefst zou hij al zijn dierbaren bij elkaar hebben. “Als het aan mij ligt, vier ik kerst met iedereen”, vertelde hij. Het programma sprak met hem vanwege de lancering van zijn kerstsingle Samen met jou.

Niet alleen
Volgens André is hij niet het type om alleen te zijn tijdens de feestdagen. “Ik ben niet zo’n jongen die het in zijn eentje zou doen. Ik ben heel benieuwd waar ik het dit jaar ga vieren… waar ik mag komen zeg maar”, vertelt de zanger openhartig.

Nieuwe relatie
Zaterdag werd bekendgemaakt dat André zijn hart verloren heeft aan presentatrice Bridget Maasland. Hierover zei de zanger eerder: “Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen.”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: ANP. Beeld: ANP

Lees meer

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien