Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

André Hazes en Monique Westenberg zijn al maanden uit elkaar

André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) hebben al maanden geleden een punt achter hun relatie gezet.

Dat maakte het management van de zanger zojuist bekend.

Advertentie

Enige maanden
“Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn”, staat in een statement van het management aan RTL Boulevard. “De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn.”

Geluk van Hazes Jr.
Een verschrikkelijk moeilijke keuze noemen ze het, waar veel tranen overheen zijn gegaan, “maar voor nu is dit het beste besluit. Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien. Op dit moment is André niet beschikbaar voor verder commentaar.”

Druk leven
André vertelde in september in de talkshow van Beau van Erven Dorens dat hij al langer niet meer samenwoonde met Monique. “Ik praat er eigenlijk het liefst niet over, want het is iets tussen ons. We zijn niemand een antwoord verschuldigd. Maar weet je wat het is? We houden heel veel van elkaar. Te veel misschien zelfs. En daardoor zijn we elkaar af en toe ook zat. En dan is het af en toe goed om even uit elkaar te gaan.” De tijdelijke breuk zou te maken hebben met z’n drukke leven. “En ik ben blij dat ik dat met haar mag delen. Maar af en toe ben ik een lul. Ik ben niet de makkelijkste om mee te leven.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien