Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Schattig: André Hazes en zoontje dragen matchende outfits

André Hazes is samen met z’n gezin volop aan het genieten van zijn vakantie op Aruba en deelt een lief kiekje op Instagram van hem en z’n zoontje in matchende outfits. 

“Kippen kuiten on the road!”, schrijft de volkszanger voor de grap bij het plaatje.

Advertentie

Vakantiekiekjes
André en Monique genieten samen met hun 2-jarige zoontje van een welverdiende vakantie op Aruba en overspoelen hun volgers met heerlijke vakantiekiekjes. Deze foto’s laten zien dat het kleine mannetje steeds meer op z’n papa begint te lijken.

Twinning is winning
Vader en zoon hebben soms zelfs precies dezelfde outfit aan. Zo dragen ze nu allebei een beige kniebroek met daarop een zwarte polo met felblauwe en witte accenten. Op Instagram deelt André het resultaat. Zijn volgers zijn dol op het schattige plaatje. “Twinning is winning” en “Jullie zijn zo schattig samen”, klinkt het onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kippen kuiten on the road!✅

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien