Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

André Hazes: 'Monique heeft gezorgd voor hereniging met mijn moeder'

Sinds de kerstdagen lijkt de jarenlange ruzie tussen André Hazes en zijn moeder Rachel opgelost te zijn.

Samen met het gezin van André zat hij weer aan tafel met zijn moeder om kerst te vieren.

Advertentie

Liefde
Nu legt hij uit hoe dat komt en waarom nu een goed moment was voor de verzoening. De vriendin van André, Monique, zou bemiddeld hebben tussen hem en zijn moeder. “Monique heeft de stap genomen om naar mijn moeder toe te gaan. Zonder dat ik het wist. Ontzettend dapper en moedig. Ik ben heel blij, want ik heb wel mijn moeder weer terug”, vertelt André Hazes aan RTL Boulevard.

De foto van de hereniging:

Herenigd!❤️🍀

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Monique schreef als tekst hierbij: “Omdat loslaten ook verder gaan betekent. Omdat we de hele wereld niet kunnen veranderen, maar de wereld in en om ons heen wel. Stapje voor stapje, in vrede, respect én met elkaar.” Of André ook weer contact heeft met zijn zus Roxeanne, is niet bekend.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien