Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

André Hazes en Monique Westenberg willen graag een tweede kindje

André Hazes en Monique Westenberg zijn erg gelukkig en denken aan gezinsuitbreiding. André vertelt aan Privé dat ze graag een tweede kindje willen.

Helaas gaat dat niet erg gemakkelijk bij het stel. Monique kan moeilijk zwanger raken en daarom besloten ze al eerder haar eicellen in te vriezen. De zanger vertelt ook dat zij voordat ze vorig jaar uit elkaar gingen nog een poging hebben gewaagd om zwanger te worden. Dat lukte toen niet.

Advertentie

Tweede kindje

Kleine Dré zou graag een grote broer willen zijn, het liefst van een zusje. André laat weten dat de tijd  begint te dringen omdat Monique inmiddels 42 jaar is. Maar hij is optimistisch en denkt dat een tweede kindje haalbaar is. Hij vertelt dat ze nu de rust en geen stress in hun leven hebben, dus zal er ‘een wonderkind uit komen’.

Hereniging broer en zus

Het is voor André Hazes een turbulent jaar geweest, waarin hij ook veelvuldig in het nieuws kwam. Zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland domineerde wekenlang de krantenkoppen. Toch waren er gelukkig ook mooie momenten. Hij heeft niet alleen weer contact met zus Roxeanne Hazes, zelfs André Junior en Fender hebben elkaar al ontmoet.

Dit is waarom André altijd voor zijn zus Roxeanne vocht.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws, Beeld: Brunopress

Lees meer

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien