Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

André van Duin onthult wanneer 'Heel Holland Bakt' weer te zien zal zijn

De inschrijving is al even geopend, maar het was nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ uitgezonden wordt. Gisteravond mocht André van Duin dit grote nieuws bekend maken.

Normaal gesproken begon het seizoen van ‘Heel Holland Bakt’ altijd rond september, maar dit jaar heeft Omroep Max ervoor gekozen om iets later te beginnen. Het nieuwe seizoen gaat namelijk op 25 november van start. Waarom? Omdat het dan een veel leukere baktijd is. Sinterklaas, kerst: wij zien de kerststollen en pepernoottaarten al helemaal voor ons.

Advertentie

Presentator
André van Duin zat gisteren aan tafel bij ‘Tijd voor Max’ en mocht het nieuws bekendmaken. Daaruit concluderen wij dat hij dit seizoen opnieuw gaat presenteren. Hij heeft al twee seizoenen het stokje van Martine Bijl overgenomen. Martine werd in 2015 getroffen door een hersenbloeding. Of zij nog terug zal keren als presentatrice is niet bekend.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: Omroep Max.

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien