Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Fans van Andrea Bocelli opgelet: zanger geeft komende zondag een live paasconcert

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven ziet Pasen er toch een beetje anders uit. Vervelen hoef je je echter niet, want de wereldberoemde Italiaanse tenor Andre Bocelli geeft komende zondag 12 april een speciaal paasconcert.

Het concert zal plaatsvinden in een lege Dom in Milaan, zo maakte Universal Music dinsdag bekend.  

Advertentie

“Genot om naar te kijken”

Fans kunnen natuurlijk vanwege het coronavirus niet bij het concert zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Het optreden is namelijk wel live te volgen via YouTube. Het concert wil een boodschap uitbrengen van liefde, herstel en hoop voor Italië en de rest van de wereld. “Dankzij muziek, die live gestreamd wordt en zo miljoenen mensen van over de hele wereld bij elkaar brengt, kunnen we het gewonde hart van de wereld omarmen”, aldus Andrea in een verklaring. “Het wordt een genot om naar te kijken.”

Inzamelingsactie

En bij alleen een concert blijft het niet: de Italiaans tenor is namelijk samen met zijn Andrea Bocelli Foundation een inzamelingsactie gestart om ziekenhuizen te helpen bij het aanschaffen van apparatuur die nodig is om het zorgpersoneel te beschermen tegen het coronavirus.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Femke: “Ik neem me subiet voor om vanaf morgen de boel de boel te laten”

huishouden

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (7) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week is ze geïrriteerd over haar rol in het huishouden.

“Zullen we elkaar vertellen waar we goed in zijn?” We oefenen het al een tijdje, maar Nathan blijft het moeilijk vinden om zijn sterke punten op te sommen. Nu begint hij er zelf mee. “Ik ben goed in verhalen vertellen. Ik ben goed in lego bouwen. Ik ken alle automerken.” Hij gaat verbazingwekkend snel, deze avond. “Nu jij”, zegt hij plotseling. Mijn gedachten

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien