Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Angela de Jong heeft opnieuw kritiek op Britt Dekker

Angela de Jong haalt opnieuw uit naar Britt Dekker. Volgens de televisierecensent wordt Britt alleen omringd door mensen die vertellen hoe geweldig ze is.

Hierdoor is Britt het volgens Angela zelf ook gaan geloven.

Advertentie

Kapot maken
Afgelopen week schreef Angela een negatieve column over het programma Opgezadeld met Britt. Die negatieve recensie kwam hard binnen bij Britt en dus haalde Britt op haar manier uit naar Angela. Dit deed ze met een bericht op Facebook. “Wat ze vaak probeert en doet is presentatoren en programma’s kapot te maken met haar stukjes”, schrijft Britt. “Soms schrijft ze zoveel over een bepaalt iemand dat diegene daar helemaal aan onder door gaat.”

Geloven
Daar wil Angela graag op reageren en dat doet ze in De ochtend show to go van het AD. Ze legt uit dat ze Britt erg leuk vindt, maar wel een kanttekening heeft. “Ze weet wel hoe ze zelf is en ze kan goed naar zichzelf kijken”, begint de recensent. “Maar blijkbaar verkeert ze toch in een omgeving – Talpa en haar eigen manege waar mensen als knipmessen voor haar buigen en vertellen hoe geweldig ze is de hele dag – dat ze dat denk ik toch een beetje is gaan geloven.”

Saai
Opnieuw haalt Angela uit naar Britt, want haar mening is niet veranderd door haar reactie. Bovendien heeft Angela het niet over Britt zelf, maar over het programma. “En ik vind Britt ook hartstikke leuk, maar dat programma is echt niet zo heel goed. Het is gewoon heel saai.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🙈Velen van jullie kennen haar niet, maar in ons vak heb je Angela. Dat is een vrouw wat werkt voor een grote krant en stukjes over programma’s schrijft. Wat ze vaak probeert en doet is presentatoren en programma’s kapot te maken met haar stukjes. Soms schrijft ze zoveel over een bepaalt iemand dat diegene daar helemaal aan onder door gaat. Ik lees het vaak met een steen in mijn maag omdat je dat diegene niet gunt. Ze heeft nu een lullig stuk geschreven over mij en het programma opgezadeld, 😊maar het gave is, onder haar eigen stuk wordt ze nu zelf geroast ipv andersom😊Verder wil ik niks lulligs over haar schrijven want ze krijgt heel veel geld betaald om die stukjes te schrijven en ze probeert ook maar een gezin te runnen, en het zal verder ook geen verkeerd mens zijn, maar ik ben meer van mening dat je beter nooit over de rug van anderen kunt scoren. Ik wilde er al heel lang wat over zeggen maar dan ben je toch bang dat ze jou ook pakt, maar dat is nu toch al het geval. Al had ik het niet verwacht omdat ik geen één negatieve reactie had gelezen over het programma en dat is heel zeldzaam in deze tijd, dus extra gaaf was dat! 🦄 Scoren over de rug van een ander moet nooit de drijfveer zijn voor een mooie bankrekening. Maar goed wie ben ik om iets over bankrekeningen te zeggen, ik kies voor een paard en kinderprogramma’s bij @NPOZAPP ♥️🧸🍿

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien