Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Angela Schijf deelt een wel heel bijzondere foto met haar zus

Actrice Angela Schijf plaatst vaker mooie teksten met een foto op Instagram voor belangrijke personen in haar leven, maar deze foto is toch wel extra bijzonder voor haar.

Ze deelde maandag namelijk een aantal foto’s samen met haar zus. En zoals ze zelf al zegt is dit voor haar niet zo vanzelfsprekend. “We zijn niet samen opgegroeid, we hadden elkaar 9 jaar niet gezien”, schrijft ze.

Advertentie

Normale dingen opeens bijzonder
“Ze woont in Australië”, gaat Angela verder. “Ik ben het gewend, ik weet niet beter. Maar op de momenten die je dan wel samen hebt, worden normale dingen opeens heel bijzonder. Dat ze mijn kind vasthoudt bijvoorbeeld. Of dat we met onze andere zus koffie drinken.”

Zussen en broers
Angela heeft in totaal 5 oudere broers en zussen. Haar bezoekende zus is niet de enige uit haar familie die in Australië woont. Al eerder liet ze aan Televizier weten: “Ik woon zelf al jaren in Antwerpen en 3 van mijn 5 broers en zussen wonen in Australië.”

Overeenkomsten
De 2 zussen lijken qua uiterlijk als 2 druppels water op elkaar. Maar de buitenkant is volgens Angela niet het enige dat op elkaar lijkt: “Als we, eigenlijk voor het eerst in onze levens, drie dagen lang samen zijn en praten, praten, praten, en champagne drinken, en wandelen, dan is het ook heel bijzonder om te merken hoezeer we op elkaar lijken.”

Haar volgers zijn het er in de reacties duidelijk over eens: “Koester die momenten, Angela!”

Carrière en moederschap
We kennen Angela Schijf van ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, ‘Flikken Maastricht’ en ‘Meisje van plezier’. Daarnaast heeft ze een fijn gezin samen met de Vlaamse acteur Tom Van Landuyt en hun 3 dochters: Bloem (14), Mensje (12) en Zus (7).

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien