Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Zó zag Angela Schijf eruit toen ze nog in GTST speelde

Angela Schijf is nu vooral bekend van haar rollen in de series Flikken Maastricht en Meisje van Plezier, maar haar carrière is begonnen met een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Weet jij het nog?

In 1996 kreeg de toen 17-jarige Angela haar eerste echte rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Twee jaar lang speelde ze de rol van Kim Verduyn in de soap. Veel meisjes werden in die tijd fan van haar. Droeg zij vlechtjes, dan droegen veel Nederlandse meiden het ook. Angela had met haar rol in de soap enorme impact. Inmiddels zijn we meer dan twintig jaar verder, maar herken je Angela op de oude foto’s meteen:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien