Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Annemarie Keizer deelt indrukwekkende foto van ‘sweet sixteen’ na brand in Volendam

Annemarie Keizer heeft op haar Instagram een ‘throwback’ gedeeld van haar sweet sixteen. Het wordt echter al snel duidelijk dat haar sweet sixteen anders was dan die van de gemiddelde tiener: enkele maanden voor haar verjaardag overleefde Annemarie namelijk de brand in Café de Hemel in Volendam.

De sporen hiervan zijn duidelijk op de foto te zien: de destijds 16-jarige Annemarie heeft namelijk flinke brandwonden op haar arm.

Advertentie

Hevige brand

In de nieuwjaarsnacht van 2000 op 2001 vond er in Café de Hemel in Volendam een brand plaats. Deze brand werd veroorzaakt door een bundel sterretjes die werden aangestoken. Door de sterretjes vloog de kerstversiering aan het plafond (volledig uitgedroogde dennentakken) direct in brand. Omdat het café vol zat en weinig nooduitgangen had, konden mensen niet makkelijk naar buiten komen. Maar liefst 14 jonge mensen kwamen om tijdens de brand en meer dan 250 jongeren liepen lichamelijke en/of geestelijke verwondingen op.

Annemarie: “Ik ben door het oog van de naald gekropen”

Annemarie was op deze bewuste avond ook aanwezig in het café, zo vertelt ze op Instagram. “Die brand heeft zijn sporen achtergelaten op mijn arm (zoals je kunt zien). Gek genoeg zag ik toen nog niet in hoeveel geluk ik had gehad, terwijl ik toch echt door het oog van de naald was gekropen,” zo schrijft ze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien