Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Annemarie Keizer goudeerlijk over kersvers moederschap: "Hoe dóen jullie dit?"

Simon en Annemarie Keizer werden 4 maanden geleden de trotse ouders van dochtertje Kiki. Heerlijk, maar het ouderschap gaat niet alleen maar over rozen.

Annemarie vertelt goudeerlijk over hoe ze het kersverse moederschap ervaart.

Advertentie

Tijd voor mezelf
“Na 4 maanden heb ik eindelijk het gevoel dat er ritme in de dagen zit”, begint ze haar Instagram-post. “Dat er weer wat momentjes komen waarop ik éven tijd voor mezelf heb om bijvoorbeeld iets minder gehaast te douchen of te eten terwijl Kiki slaapt (lees: powernapjes van ongeveer 20 minuten) of speelt.

Rotzooi
Ook zegt Annemarie blij te zijn “dat ons huis weer ons huis wordt na wekenlang een rotzooi te zijn geweest”. Het is haar een groot raadsel hoe sommige moeders er dagen of weken na de bevalling weer gelikt uitzien en alles voor elkaar lijken te hebben. “Daar ben ik er duidelijk niet 1 van.”

Toch voelde ze zich even een fashionable mom. En van dat moment deelde ze maar wat graag onderstaand kiekje. Waarvoor dank, Annemarie! Veel moeders kunnen zich vast in jouw verhaal herkennen.

Dit soort momentjes 😍 Na 4 maanden heb ik eindelijk het gevoel dat er ritme in de dagen zit. Dat er weer wat momentjes komen waarop ik éven tijd voor mezelf heb om bijvoorbeeld iets minder gehaast te douchen of te eten terwijl Kiki slaapt (lees: powernapjes van ong 20 min..) of speelt. Dat ons huis weer ons huis wordt na wekenlang een rotzooi te zijn geweest 🙊 Ik weet dus niet hoe al die mama’s, die gelijk weer van top tot teen er gelikt uitzien en alles voor elkaar hebben, dat doen, want ik ben er daar duidelijk niet 1 van 😅 Ben trouwens helemaal verliefd op deze jas die ik hier voor het eerst draag waardoor ik me eventjes een “fashionable mom” (hoe noem je zoiets😂) voelde vanmiddag. #wouldntwantitanyotherway #moments #firstmonthswithababy #newmom #messyhair #messyclothes #messyhouse

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

BEKIJK OOK:

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien