Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Boze Anouk haalt flink uit naar mede-coach Lil' Kleine

Anouk en rapper Jorik, beter bekend als Lil’ Kleine, zijn niet de beste vrienden, zo blijkt. Op de stoelen van The Voice of Holland maken ze nogal ruzie.

Na de auditie van de 25-jarige Sophie heeft ze het voor het uitkiezen: alle vier de stoelen zijn gedraaid. e twijfelt of ze voor Anouk gaat of toch voor Jorik.

Advertentie

“Ik weet zeker dat ik jou écht bekend kan maken”, gebruikt Lil’ Kleine als argument haar voor zich te winnen. Dat schiet bij Anouk een beetje in het verkeerde keelgat. Ze zegt tegen Sophie dat ze haar wel veel kan leren in het vak. “Wauw, nou Sophie echt heel goed gedaan. Ik vind dat je een fantastische stem hebt”, zegt ze.

Toch kiest de kandidaat voor Lil’ Kleine: tot groot ongenoegen van Anouk. Ze kan haar irritatie nauwelijks verbergen en zegt tegen hem: “Je hebt het fantastisch gedaan, maar wat hij je belooft is gewoon bullshit”. Ze zijn het duidelijk niet met elkaar eens. Ongemakkelijk…

Dat viel ook televisiekijkend Nederland op:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL. Beeld: ANP

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien