Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Boze Anouk haalt flink uit naar mede-coach Lil' Kleine

Anouk en rapper Jorik, beter bekend als Lil’ Kleine, zijn niet de beste vrienden, zo blijkt. Op de stoelen van The Voice of Holland maken ze nogal ruzie.

Na de auditie van de 25-jarige Sophie heeft ze het voor het uitkiezen: alle vier de stoelen zijn gedraaid. e twijfelt of ze voor Anouk gaat of toch voor Jorik.

Advertentie

“Ik weet zeker dat ik jou écht bekend kan maken”, gebruikt Lil’ Kleine als argument haar voor zich te winnen. Dat schiet bij Anouk een beetje in het verkeerde keelgat. Ze zegt tegen Sophie dat ze haar wel veel kan leren in het vak. “Wauw, nou Sophie echt heel goed gedaan. Ik vind dat je een fantastische stem hebt”, zegt ze.

Toch kiest de kandidaat voor Lil’ Kleine: tot groot ongenoegen van Anouk. Ze kan haar irritatie nauwelijks verbergen en zegt tegen hem: “Je hebt het fantastisch gedaan, maar wat hij je belooft is gewoon bullshit”. Ze zijn het duidelijk niet met elkaar eens. Ongemakkelijk…

Dat viel ook televisiekijkend Nederland op:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL. Beeld: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien