Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Anouk deelt schattig filmpje van dochter die vraagt of ze wil stoppen met zingen

De meeste mensen zijn dol op de stem van Anouk en kunnen er dan ook geen genoeg van krijgen. Maar voor haar tweejarige dochter is het blijkbaar genoeg geweest. Ze vraagt haar moeder zelfs te stoppen met zingen. 

Dat Anouk een prachtige stem heeft, hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Toch blijkt haar dochter niet zo’n fan te zijn van haar moeders zangkunsten.

Advertentie

Stop
In een parkeergarage, onderweg naar de auto begint Anouk wat te zingen. Het klinkt prachtig, maar haar tweejarige dochtertje is er toch niet echt blij mee. Ze loopt weg en terwijl Anouk haar dochter achtervolgt, zegt Jelizah Roze steeds: “Stop, niet zingen”.

Lachen
“Geen fangirl”, schrijft Anouk bij het zoete filmpje. Meerdere keren roept het kleine meisje “stop”, terwijl Anouk zingt. De zangeres luistert niet naar haar dochter en blijft vrolijk doorgaan. Maar Jelizah houdt stug vol, al vindt ze het stiekem best leuk aangezien ze steeds moet lachen als ze haar moeder vraagt te stoppen. Schattig!

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!  

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien