Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Anouk deelt schattig filmpje van dochter die vraagt of ze wil stoppen met zingen

De meeste mensen zijn dol op de stem van Anouk en kunnen er dan ook geen genoeg van krijgen. Maar voor haar tweejarige dochter is het blijkbaar genoeg geweest. Ze vraagt haar moeder zelfs te stoppen met zingen. 

Dat Anouk een prachtige stem heeft, hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Toch blijkt haar dochter niet zo’n fan te zijn van haar moeders zangkunsten.

Advertentie

Stop
In een parkeergarage, onderweg naar de auto begint Anouk wat te zingen. Het klinkt prachtig, maar haar tweejarige dochtertje is er toch niet echt blij mee. Ze loopt weg en terwijl Anouk haar dochter achtervolgt, zegt Jelizah Roze steeds: “Stop, niet zingen”.

Lachen
“Geen fangirl”, schrijft Anouk bij het zoete filmpje. Meerdere keren roept het kleine meisje “stop”, terwijl Anouk zingt. De zangeres luistert niet naar haar dochter en blijft vrolijk doorgaan. Maar Jelizah houdt stug vol, al vindt ze het stiekem best leuk aangezien ze steeds moet lachen als ze haar moeder vraagt te stoppen. Schattig!

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!  

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien