Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Anouk deelt snoezig filmpje van zoon en dochter die kappertje spelen

Met 6 kinderen kan het soms best druk zijn in huis. Eén groot voordeel: ze weten elkaar altijd wel te vermaken. Zo deelt Anouk nu een filmpje waarin Jelizah en Sion druk in de weer zijn met elkaars haren. 

Ze spelen samen kappertje. Sion brengt eerst de haren van Jelizah in model en daarna is Jelizah aan de beurt.

Advertentie

Zometeen
Toch blijkt Jelizah erg ongeduldig te zijn. Ze kan niet wachten aan de slag te kunnen met het kapsel van haar grote broer. “Het is nog niet klaar Jelizah”, zegt hij. Terwijl Sion wat gel in de haartjes van z’n zusje smeert, vertelt Jelizah dat zij zo ook kappertje mag spelen. “Ik ga zijn haar doen”, zegt ze en wijst naar haar broer. “Zometeen”, roept Sion snel. Jelizah herhaalt haar broer en dat doet ze op een heel schattige manier.

Trotse moeder
Anouk heeft 6 kinderen: Benjahmin Kingsley (17), Elijah Jeremiah (15), Phoenix Ray (14), Jesiah Dox (9), Sion Jethroe (5) en Jelizah Rose (3). En wat is ze trots op haar kroost. Ze deelt regelmatig leuke kiekjes en schattige filmpjes van ze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jelizah en Sion 🥰🥰 #alsjehaarmaargoedzit #greathairday #hairstyles

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien