Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Anouk met spoed naar het ziekenhuis gebracht

Anouk heeft een nogal bewogen ochtend achter de rug. De zangeres moest vanochtend met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht nadat ze een allergische reactie kreeg op een drankje.

In haar Instagram-stories deelt Anouk een foto van zichzelf terwijl ze aan een infuus ligt.

Advertentie

Adrenalineshot en medicatie

“Nou, dacht ik even een gezond green powder drankje te drinken vanmorgen… 20 minuten later lag ik in een ambulance,” zo schrijft ze. De zangeres bleek een allergische reactie te hebben op het drankje. “Na de adrenalineshot en medicatie zie ik er gelukkig weer normaal uit.”

Quarantaine

Anouk was gisteravond nog te zien in de finale van ‘The Voice Kids’. De zangeres was niet zelf in de studio aanwezig, omdat ze momenteel in quarantaine zit vanwege het coronavirus. De zangeres loopt extra risico omdat ze zware astma heeft en jureerde daarom via een videoverbinding.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien