Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Jongste dochtertje Anouk lijkt precies op haar moeder op deze schattige foto

Anouk vertelt niet veel over haar privéleven, maar af en toe deelt ze toch een schattig kiekje van haar kinderen. Vandaag deelde ze een heel zoet plaatje van haar jongste dochtertje, dat precies op haar moeder lijkt.

Anouks dochtertje Jelizah Rose kijkt op de foto heel zoet de camera in met haar grote donkere ogen. “Twee druppels water”, “Ze lijkt echt op je”, zijn de reacties van de fans van de zangeres. En inderdaad, het kleine meisje lijkt echt op haar moeder:

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My 💕💕 #jelizahrose @julienmaze_ 💝

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLNieuws.nl. Beeld: ANP.

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien