Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Anouk uit flinke kritiek op The Voice: “Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is”

Dat Anouk niet bepaald op haar mondje is gevallen, weten we inmiddels wel. Toch baarde ze vrijdagavond de nodige opzien door flink uit te halen naar het format van ‘The Voice of Holland’. Haar pupil Sanne verloor van Daphne en dat schoot bij Anouk in het verkeerde keelgat.

Anouk was duidelijk verrast door de winst van Daphne en stelde onomwonden vast: “Dat was een flater. Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is, dat kan bijna niet.”

Advertentie

Van alles mis tijdens optreden

Sanne moest het opnemen tegen Daphne (de pupil van Ali B). Maar waarom Sanne een perfect optreden neerzette, ging er bij Daphne het nodige mis. Iets wat ze zelf na afloop ook erkende. “Ik was het opeens helemaal kwijt,” zo gaf ze toe. Opvallend genoeg stemde het publiek juist wél voor haar: Daphne kreeg maar liefst 58 procent van de stemmen, waardoor ze is verzekerd van een plekje in de finale komende week.

“Boutformat”

Anouk was not amused met de exit van haar pupil en liet dat duidelijk merken. “Als je het volk laat stemmen, dan gebeuren dat soort dingen soms. Boutformat.” Hier hield het echter niet bij op want de zangeres trok ook nog eens de stemprocedure in twijfel door te zeggen dat er wel sprake moest zijn van een ‘vooropgezet’ plan. Deze opmerking schoot weer bij presentator Martijn Krabbé in het verkeerde keelgat.

Reacties Twitter

“Dan kan je niet zeggen,” zo stamelde hij. Anouk liet zich echter de mond niet snoeren en stelde: “Ik kan het wel zeggen. Het was gewoon bullshit.” Martijn deed nog een poging om het format te verdedigen, maar daar moest Anouk niks van weten. Ook op Twitter lijken veel mensen zich te kunnen vinden in de kritiek van Anouk:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL 4. Beeld:

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien