Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Anouk zet haar dochter 'voor schut'

Geruststellend: zelfs zo’n coole moeder als Anouk moet dealen met een puber die zich voor haar schaamt. De zangeres deelt een grappige foto samen met haar dochter op Instagram. 

Op de foto draagt Anouk een kolderieke muts waarin ze al haar haren heeft gestopt. Grappig, al denkt haar 14-jarige dochter Phoenix daar schijnbaar anders over. “Ja, het is mij gelukt! Volgens mijn dochter schaamt ze zich officieel voor mij”, schrijft de zangeres.

Advertentie

Dat wordt bevestigd door Phoenix’ reactie onder de foto. “Omg mammm”, schrijft het meisje.

 

Phoenix komt uit Anouks relatie met Remon Stotijn. Het meisje is net als haar broer Benjhamin een groot basketbaltalent. Op haar Instagramaccount deelt de tiener veelvuldig kiekjes vanaf het basketbalveld.

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Roos Schlikker: “Ik gluur naar m’n zoon, naast me in de auto, en ik zie jou, mam”

Roos Schlikker

Roos Schlikker (45) heeft twee zoons, een man, een vader op leeftijd en veel vriendinnen. O ja… en zichzelf om voor te zorgen.

Lieve mama,

Ik moet je iets vertellen: Miró heeft nieuwe schoenen. ‘Vette patta’s’ noemt hij ze. Ze waren hartstikke duur en ik wilde ze niet kopen, want het jong voetbalt voortdurend in de bagger, maar hij wilde ze zo graag. Dus spaarde hij ervoor en vroeg hij voor zijn verjaardag alleen schoengeld. Vanochtend ging de bel. Springend als een kangoeroe nam hij de doos van de bezorger aan en daar lagen ze: peperdure Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien