Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Arie Boomsma reageert op alle negatieve reacties op de foto's van z'n vrouw Romy

Arie Boomsma heeft het gehad met alle negatieve reacties onder de foto’s van zijn vrouw Romy op Instagram. Daarom maakt hij voor eens en voor altijd korte metten met alle haters. 

“‘Aha, daarom draag je zoveel sieraden, je hebt een lelijke, dikke moedervlek’, reageerde iemand op een post van mijn vrouw”, schrijft Arie op Instagram. Daar was hij op z’n zachtst gezegd niet van gediend en neemt het daarom op voor zijn vrouw.

Advertentie

Schoonheidsnormen
“Iets laten zien dat niet voldoet aan de norm is reden voor afgrijzen en wordt daardoor al snel gezien als statement.” Door de vervelende opmerkingen onder de foto’s van Romy zijn zij en Arie in gesprek gegaan over wat nu de schoonheidsnormen zijn. En of hun gezin daar eigenlijk ook aan meedoet. “Ik scheer mijn borsthaar weleens af voor een shoot, dat vind ik schoon staan. Mooier. Romy scheert haar benen. Zo zijn er meer dingen. Doen we dat omdat we het écht zelf mooier vinden? Of zijn ook wij beïnvloed door een norm?”

Dol op sieraden
Arie weet het zelf eigenlijk ook niet. “Ik heb er niet meteen antwoorden op, maar het is goed jezelf dat soort vragen te stellen. En for the record: Romy is gewoon dol op sieraden”, gaat de presentator verder. “En ik ben dol op die moedervlek.” Ook Romy bijt van zich af en reageert op haar Instagram Story op de lelijke opmerking. “Thanks voor de input, zit al een tijdje met dit onderwerp voor mijn Vogue-column in mijn hoofd.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‘Aha, daarom draag je zoveel sieraden, je hebt een lelijke, dikke moedervlek’, reageerde iemand op een post van mijn vrouw. Op de foto waren haar kettingen van dichtbij te zien, en inderdaad als je goed keek, een moedervlek. Het ontketende bij ons thuis een gesprek over het type foto dat mensen gewend zijn te zien. Filtertjes, photoshop of emoticons over alles dat niet glad is, of mooi. Iets laten zien dat niet voldoet aan de norm, is reden voor afgrijzen en wordt daardoor al snel gezien als statement. Soms is dat ook de bedoeling, zoals bij de @linda_meiden cover deze maand, waarop @famkelouise_ _ trots haar okselhaar toont. Vlak niet uit hoe belangrijk zoiets kan zijn. Voor al die mensen die het gevoel hebben te moeten voldoen aan de idealen van een ander. Aan de verwachtingen van leeftijdgenoten. Voor mijn televisieprogramma’s sprak ik regelmatig meisjes en jongens die hun uiterlijk, de hoeveelheid haar op hun lichaam, of zelfs hun seksuele handelingen volledig afstemden op de wensen en verwachtingen van anderen. Als je jong bent is het moeilijk je daar los van te maken. Daarom is het zo mooi als mensen waar die meisjes en jongens óók tegenop kijken hun onvolkomenheden laten zien, en zeggen; een ander bepaalt niet of jij wél of niet mooi bent. Wees maar lekker jezelf. Wij vroegen ons thuis nog af in hoeverre we zelf ook meegaan, of ooit zijn gegaan, in een heersend schoonheidsideaal. Ik scheer mijn borsthaar wel eens af voor een shoot, dat vind ik schoon staan. Mooier. Romy scheert haar benen. Zo zijn er meer dingen. Doen we dat omdat we het écht zelf mooier vinden? Of zijn ook wij beïnvloed door een norm? Ik heb er niet meteen de antwoorden op, maar het is goed jezelf dat soort vragen te stellen. En for the record; Romy is gewoon dol op sieraden. En ik ben dol op die moedervlek. Rest de vraag nog waarom iemand de behoefte voelt een ander ongevraagd te laten weten iets, of iemand lelijk te vinden. Foto: @guineverevanseenus door @luigiandiango voor @vogueitalia

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Babykoala Mozes. Doorslapen vindt hij onzin maar knuffelen kan hij als de beste en dat maakt veel goed. 🐨♥️ door @latoyavandermeeren

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien