Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

'Arm gezin' in 'Steenrijk, Straatarm' ondanks ernstige ziekte van moeder onder vuur

Gisteren waren in ‘Steenrijk, Straatarm’ (SBS6) Angelique, haar man Richard en hun dochter Charlena te zien, die het niet breed hebben. Moeder Angelique is bovendien ernstig ziek en weegt nog maar 36 kilo.

Ze heeft baarmoederhalskanker gekregen en daarnaast ook nog een nierziekte. Ze kan daardoor niet meer voor zichzelf zorgen en ook niet meer voor haar gezin.

Advertentie

Op Twitter komt er ondanks het heftige verhaal over de gezondheid van Angelique veel kritiek op het ‘arme gezin’. Zo vinden velen dat Richard wél kan werken om de financiële situatie te verbeteren:

Richard heeft juist zijn baan opgezegd om mantelzorger voor zijn vrouw te kunnen zijn. Sinds hij geen werk meer heeft, wordt elk dubbeltje in huis omgedraaid. Soms is er zelfs geen geld voor pijnstillers voor Angelique. Maar ze leren kijkers ook wat er echt toedoet, in plaats van geld: gezondheid. En liefde. Zo zegt Richard: “Mensen die rijk zijn en alles te besteden hebben, kunnen ook ziek worden.”

Toch is er ook commentaar op het ‘rijke gezin’, de familie Aalders, met name wanneer ze hun ‘nieuwe woning’ voor het eerst zien. Dat bevindt zich in een flatgebouw en het blijkt dat ze daar niet op zitten te wachten. Tot onbegrip van vele kijkers.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron & Beeld: Twitter.

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien