Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

'Art Rooijakkers eindelijk eerlijk': hij gaat Expeditie Robinson níet presenteren

Na weken gissen en de vele geruchten is het hoge woord eruit: Art Rooijakkers wordt niet de opvolger van Dennis Weening.

Art gaat namelijk definitief niet het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson presenteren.

Advertentie

Zijn management heeft dit in een officieel statement laten weten. “Wij kunnen bevestigen dat Art Rooijakkers inderdaad Expeditie Robinson niet gaat presenteren. Daar willen we het graag bij houden.” Art zei eerder over alle ophef: “Er wordt veel over gekletst, vooral over mij, blijkbaar.” Hij heeft een tijdje terug Dennis er zelf over gesproken. Art: “Maar ik word er wel een beetje chagrijnig van, merk ik”. Ook liet hij al weten: “Ik ben juist naar RTL gekomen om nieuwe programma’s te presenteren”.

Nieuwe naam
Wie Dennis wél gaat opvolgen is nog niet bekend. De naam Kaj Gorgels valt wel opvallend vaak: hij deed vorig seizoen nog mee aan het spelprogramma op een onbewoonde eiland. Zeven seizoenen lang heeft Art het populaire programma Wie is de Mol? gepresenteerd, wat vanaf vanavond weer op televisie te zien is. Rik van de Westelaken heeft het stokje van hem overgenomen.

Kaj, de mogelijke nieuwe presentator van Expeditie Robinson en zijn kersverse vriendin, Jessie:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien