Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Mooie koppies: André III lijkt sprekend op zijn moeder als baby

Baby André Hazes wordt qua uiterlijk voortdurend vergeleken met zijn vader en opa. Maar eh, vergeet zeker ook de geërfde genen van zijn moeder niet! 

Monique showt op Instagram dat de kleine André wat betreft looks ook écht een kind van zijn moeder is. “Ik moet zeggen dat hij toch wel iets van zijn mama heeft”, schrijft ze bij het plaatje van zichzelf als baby, naast een foto van haar babyzoontje.

Advertentie

Hazeskoppie
“Als 2 druppels water”, reageert iemand. “Zo hé, echt wel! En ik maar denken dat hij een ‘Hazeskoppie’ heeft”, schrijft een ander. Nog een Instagrammer ziet André en Monique in het gezichtje: “Mooie mix van jullie beiden, prachtig mannetje.”

Ik moet zeggen dat hij toch wel iets van zijn mama heeft 🤔

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Goedemorgen papa, nog één nachtje slapen ❤️ @andrehazes

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Bij twijfel…😂😍

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Reallifesoap
André en Monique maakten onlangs bekend dat ze met een reallifesoap een kijkje in hun leven geven.  Monique deelde een korte teaser van het programma, dat André Hazes: ik haal alles uit het leven heet. Vanaf vrijdag 1 september kunnen we heerlijk loeren naar het leventje van het mooie gezin.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Instagram

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien