Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Baby overleden nadat opa haar in snikhete auto achterlaat

Een Spaanse baby is op een tragische manier om het leven gekomen. Het 10 maanden oude meisje was ‘s ochtends door haar opa in een snikhete auto achtergelaten, waar ze uiteindelijk aan de hitte bezweek.

De 56-jarige man kwam er pas in de middag achter dat hij zijn kleindochter was vergeten.

Advertentie

Paniekaanval
Toen de man rond 15.00 terugkeerde naar de auto schakelde hij nog de hulp in van omstanders, maar reanimatie mocht niet baten. Het meisje was al overleden. De grootvader zou een paniekaanval hebben gekregen en is overgebracht naar een ziekenhuis, zo meldt de Spaanse krant El Periódico.

Doodslag
Het Anatomisch Forensisch Instituut van Palma voert momenteel een autopsie uit op het lichaam van het kleine meisje. De nationale politie heeft een onderzoek geopend om de feiten te verduidelijken. De grootvader kan worden aangeklaagd voor doodslag.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: El Periódico. Beeld: iStock

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien