Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Vader bekent dat hij zijn baby te koop heeft gezet op internet

Baby Maria stond even voor een bedrag van €5000 te koop op eBay, een soort Marktplaats. Het meisje groeit op in een vluchtelingengezin dat in Duitsland woont. Haar vader heeft bekend zijn dochter op de site te hebben gezet.

Bij de advertentie op de veilingsite stond de volgende tekst geschreven: “Kind, veertig dagen oud en ze heet Maria. Ze is te koop”.

Advertentie

Gemeend
“Het is niet de eerste keer dat we zo’n advertentie zien, maar in het verleden ging het vaak om een slechte grap”, zegt een politiewoordvoerder. De zaak is tot op de bodem uitgezocht door agenten en inmiddels heeft de vader zijn serieus bedoelde actie toegegeven.

Weg
De advertentie stond maar heel even online: in totaal een half uur. Toen wezen bezoekers van de site de politie op de vreemde post en werd het bericht gelijk verwijderd. Gelukkig is het meisje zelf nu nog te jong om alles goed en wel door te hebben. Maria is inmiddels overgedragen aan de kinderbescherming.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Kinderen van nu zijn onbeleefd.

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: eBay 

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien