Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Op déze babyfoto's lijken Máxima en Amalia als twee druppels water op elkaar

Prinses Amalia liet op Koningsdag zien dat ze niet meer dat kleine prinsesje is, maar echt al een jonge vrouw. De oudste dochter van Willem-Alexander en Máxima is inmiddels 14 jaar oud. Ze lijkt nu niet meer echt heel erg op haar vader of moeder, maar vroeger was dat wel anders.

We kwamen op Pinterest een oude babyfoto tegen van koningin Máxima en moesten even twee keer kijken: is dat nou Amalia? Nee, dat is Máxima op 3-jarige leeftijd met haar broertje en moeder. Wát leken de twee op elkaar:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien