Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Babygeluk: dít zijn de BN'er-baby's van 2018

2018 was het jaar van weerrecords, Meghan Markle en van baby’s, BN’er-baby’s welteverstaan. Ja, de ooievaar had het er maar druk mee. Deze celebs kregen namelijk allemaal een kleine ukkepuk dit jaar.

Eva Jinek
De talk show queen werd in september moeder van Pax Valentijn. Benieuwd hoe hij eruitziet? Wij ook, maar helaas moeten we het voorlopig met z’n oortje doen. Ach, we geven Eva groot gelijk en zijn allang blij dat we háár weer vaker gaan zien. Vanaf januari is ze namelijk weer op de buis!

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hij is er, het beste dat ons kon overkomen: Pax Valentijn Van der Voorn, 6-9-2018. #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Waylon en Bibi Breijman
Eind november werd dochtertje Teddy geboren. Het kersverse gezinnetje poseerde tijdens de feestdagen samen voor de kerstboom en ze lijken te strálen van geluk. “Ons mooiste kerstcadeau”, schrijft de trotse Bibi bij de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ons mooiste kerstcadeau ✨🎄💘 @official_waylon_music

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Roxeanne Hazes
Van de zomer werden Roxeanne en haar verloofde Erik Zwennes de trotse ouders van zoontje Fender. Moeder zijn is Roxeanne op het lijf geschreven: “Ik ben geboren om mama te zijn. Die taak doe ik het allerliefst. Op mijn manier en niet uit een boekje.” En zo is het!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2018❤️

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Barry Atsma en Noortje Herlaar
In november kreeg het acteurskoppel hun eerste dochter: Bobbi. Net als Eva Jinek, kiezen ook Barry en Noortje ervoor om hun kindje niet herkenbaar in beeld te brengen. Ze hopen zo dat de kleine spruit in alle rust kan opgroeien.

Ali B
Eind augustus werd de rapper voor de derde keer vader. Nouri Bouali is de derde zoon voor Ali en zijn vrouw Breghje. De komst van de derde spruit ‘was niet gepland, maar het is fantastisch’, aldus Ali eerder tegen De Telegraaf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Welkom Nouri Bouali hmdlh ❤️

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Chantal Janzen
In maart beviel Chantal van haar tweede zoon: Bobby. En zeg nou eerlijk, moeder en zoon lijken toch als twee druppels water op elkaar? Samen met haar man Marco heeft Chantal al een zoon, de 9 jaar oude James.

Johnny en Anouk de Mol
Samen met vrouwlief Anouk kreeg Johnny begin dit jaar een zoon: ‘kleine vriend’ Johnny. Het stel is sinds 2016 samen. Anouk heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie, de 4-jarige Kiki.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hey kleine vriend! Daar ben je dan.. welkom lieve Johnny !! 🙌🏻✨❤️👶🏻🙏🏻 #23april #mamazenmaster #alleseropeneraan #trotsepapa

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Sven Kramer en Naomi van As
Een Olympisch babytje voor Sven en Naomi. Hun dochtjes Kae werd in oktober geboren en doet het volgens Sven supergoed. Ook over zijn vriendin spreekt de schaatser vol lof: ”Ik heb een fantastische vrouw aan Naomi. Ze doet het supergoed en daar ben ik heel trots op.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Family 😃❤️

Een bericht gedeeld door sven kramer (@svenkramer) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP/Instagram

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien