Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Voorspeld: deze babynamen worden in 2021 het populairst

Krijgt je zoon of dochter in 2021 een kindje? Of ken je iemand anders die volgend jaar is uitgerekend? Schotel de gelukkige dan dit lijstje babynamen maar eens voor.  

Wij vertellen je welke namen in 2021 het populairst zullen zijn én wat de babynamentrends worden.

Advertentie

Korte, Hollandse babynamen

De grootste babynamentrend van 2021? Dat zijn de korte, Hollandse babynamen. Dit zijn oud-Hollandse namen met maar één lettergreep. Denk aan namen zoals Daan en Jan. Maar ook voor meisjes zijn korte, stoere namen leuk. Denk aan: Tess of Eef. Een groot voordeel van deze korte, Hollandse namen is dat er nooit verwarring zal ontstaan over hoe je de naam schrijft.

Dubbele babynamen

Deze trend staat haaks tegenover de korte, Hollandse babynamen, maar ook de dubbele namen zullen in 2021 ontzettend populair worden. Dit soort namen zien we al een tijdje in bekend Nederland. Denk aan zoontje Xess Xava van Wesley en Yolanthe, aan dochters Kiki-Kate en Lola-Lily van Nicolette van Dam en Bas Smit én aan dochtertje Zara-Lizzy van vlogger Monica Geuze.

Unisex babynamen

Ook de genderneutrale namen zullen in 2021 de trend zijn. Deze namen zijn leuk voor zowel jongens als meisjes. Denk bijvoorbeeld aan Sam, Bobby en Sacha. Wil je nog meer inspiratie voor unisex babynamen? Wij zetten er 19 voor je op een rij.

Voorspelling

Tijdschrift Ouders van nu heeft een voorspelling gedaan. Zij denken dat dít de populairste babynamen van volgend jaar zullen worden:

De populairste jongensnamen van 2021:

 1. Noah
 2. Mees
 3. Sem
 4. Daan
 5. Finn
 6. Siem
 7. Mason
 8. Thomas
 9. Milan
 10. Lucas

De populairste meisjesnamen van 2021:

 1. Liv
 2. Zoë
 3. Tess
 4. Sofie
 5. Julia
 6. Mila
 7. Evi
 8. Lotte
 9. Milou
 10. Nora

Dit is waar je vooral op moet letten als je een naam voor je baby bedenkt

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Ouders van nu. Beeld: iStock

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien