Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Deze babynamen uit de jaren ’90 maken een comeback

Er zijn kledingtrends, kapseltrends én ook trends in babynamen. Sommige namen lijken ouderwets, maar duiken in de jaren daarna ineens weer op. Zo ook deze babynamen die in de jaren ’90 veel voorkwamen.

Volgens de Amerikaanse website (maar hé alle trends beginnen in Amerika) krijgen steeds meer meisjes weer de naam Maria en Courtney. Daarnaast lijken ook de namen Naomi, Jennifer, Kimberly, Helen, Sophie, Jessica en Danielle weer helemaal terug te komen.

Advertentie

Jongensnamen
Ook voor jongensnamen grijpen steeds meer ouders naar de namen uit de jaren ’90. Zo is Bradley (hee, die naam kennen we van ‘De Luizenmoeder’) een naam die weer terugkomt en ook Daniel, Ryan, Lewis, Christopher, Nathan en Ross lijken weer steeds populairder te worden.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Countryliving.co.uk. Beeld: iStock.

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien