Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Blij babynieuws voor populaire tulpenboer Tom

Boer Tom Groot deelt blij babynieuws: hij wordt vader. Zijn vriendin Marieke is zwanger.

“Het is heel erg leuk om te zien dat Marieke al een klein buikje krijgt”, zegt hij.

Advertentie

Populair
Tom kan zijn geluk niet op, zo laat hij weten. “Marieke is in blijde verwachting en we zijn hartstikke gelukkig.” Marieke is in juni volgend jaar uitgerekend. “Ze heeft ook al wat lichte zwangerschapsperikeltjes.” De twee zijn al druk met het inrichten van de babykamer. Ze weten nog niet of ze een jongen of een meisje krijgen.

In 2014 deed Tom mee aan Boer zoekt Vrouw. Hij was gelijk populair en werd bekend door het programma. Tom en Marieke zijn dit jaar verhuisd naar een riante villa in het Friese plaatsje Nieuwe Niedorp.

Het blije stel:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yess! These wonderfull days again! Merry Christmas everybody✨ #christmas #underthemistletoe #mistletoe #kiss #love #lovequotes #mostbeautifullchristmas

Een bericht gedeeld door Tom Groot (@boer_tom) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien