Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Barbara (45) is gek op horoscopen en gelooft alles wat erin staat

Barbara Schneemann (45) is redactiemanager. Met Gaius heeft ze 2 zoons (David, 11, en Louie, 8) en een dochter (Judy, 6). Barbara vertrouwt blind op horoscopen en dat verklaart een hoop dingen in haar leven.

Eén keer ben ik met die goede vriendin met vakantie geweest. Zij is ook een Ram en als wij samen boodschappen deden, had ze voor alles wat ik in de kar gooide een beter alternatief. Ook als we de weg zochten, wist zij het sowieso beter (en ik natuurlijk nóg beter). Pas later bedacht ik: 2 Rammen, 1 boodschappenkarretje, dat werkt niet.

Advertentie

Fellow warriors
Een jaar of 6 geleden heb ik mijn horoscoop laten trekken, dus ik weet wat mijn ascendant is: Leeuw. 2 vechterstekens, en laat ik je vertellen: daar ben ik me ten volste van bewust. Mijn omgeving soms ook. Dus het klopt als een bus, die horoscoop van mij. Maar de meneer die mijn horoscoop trok, stelde ook geheimzinnige vragen waar ik geen touw aan vast kon knopen: “Is er op je zevende iets gebeurd waardoor je leven veranderde?” (Nee, maar sindsdien breek ik er wel mijn hoofd over.) En hij vertelde me dingen waar ik tot op de dag van vandaag niet veel mee kan (mijn man en ik zijn bijvoorbeeld fellow warriors, wat op zich wel weer sterk klinkt).

Goedgelovig
Desondanks blijf ik een sucker voor horoscopen (jaarhoroscopen, relatiehoroscopen, vriendschapshoroscopen, zomerhoroscopen…). Ik geloof alles wat erin staat. En gelukkig is mijn man geen Ram, dus kan ik rustig die boodschappenkar vol gooien en hem de weg wijzen tijdens onze vakantie.

Cover L32

Deze week in Libelle: de grote vakantie & geld horoscoop, verfrissende watermeloen recepten, bijzondere tweelingen en 25 gelukstips voor dagelijks gebruik. Libelle 32 ligt vanaf 20 juni 2017 in de winkel.

 

 

De beste artikelen iedere week in je mailbox ontvangen? Abonneer je dan op de leukste nieuwsbrief van Nederland!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien