Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zó zag Barry Atsma er in z'n jonge jaren uit

Barry Atsma is een geliefd acteur. Maar de knappe Nederlander zag er niet altijd al zó hip en mannelijk uit, blijkt uit de oude foto die hij op Instagram deelt. 

“I’m like… what?? Santa’s not real?!!”, schrijft Barry bij het kiekje. Het jonge broekie kijkt een beetje verward en geschrokken. De foto is waarschijnlijk een keer tijdens een van zijn eerste acteerklussen geschoten.

Advertentie

Bloempot
Het kapsel dat hij op de foto heeft ziet er op z’n zachtst gezegd een beetje oubollig uit. “Legendary haircut”, noemt hij het zelf. Z’n fans zijn in ieder geval eerlijk en geven in hun reacties onder foto aan dat z’n kapsel niet heel sexy was. Het wordt ook wel ‘het bloempotkapsel’ genoemd en dat is vaak geen compliment. Gelukkig ziet de acteur er nu stukken beter uit. “Je bent wel heel goed opgedroogd moet ik zeggen”, reageren meerdere volgers dan ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“I’m like…… what?? Santa’s not real?!!!!” #ThrowbackThursday 😱🥴🐣 #legendaryhaircut

Een bericht gedeeld door Barry Atsma (@barry_atsma) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien