Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zó zag Barry Atsma er in z'n jonge jaren uit

Barry Atsma is een geliefd acteur. Maar de knappe Nederlander zag er niet altijd al zó hip en mannelijk uit, blijkt uit de oude foto die hij op Instagram deelt. 

“I’m like… what?? Santa’s not real?!!”, schrijft Barry bij het kiekje. Het jonge broekie kijkt een beetje verward en geschrokken. De foto is waarschijnlijk een keer tijdens een van zijn eerste acteerklussen geschoten.

Advertentie

Bloempot
Het kapsel dat hij op de foto heeft ziet er op z’n zachtst gezegd een beetje oubollig uit. “Legendary haircut”, noemt hij het zelf. Z’n fans zijn in ieder geval eerlijk en geven in hun reacties onder foto aan dat z’n kapsel niet heel sexy was. Het wordt ook wel ‘het bloempotkapsel’ genoemd en dat is vaak geen compliment. Gelukkig ziet de acteur er nu stukken beter uit. “Je bent wel heel goed opgedroogd moet ik zeggen”, reageren meerdere volgers dan ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“I’m like…… what?? Santa’s not real?!!!!” #ThrowbackThursday 😱🥴🐣 #legendaryhaircut

Een bericht gedeeld door Barry Atsma (@barry_atsma) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien