Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Eindelijk onthuld: dít is wat Bas Smit precies voor werk doet

Bas Smit en Nicolette van Dam waren woensdagavond te zien in het programma Rooijakkers over de vloer. Daar gaf Bas antwoord op die ene prangende vraag: wat doet hij eigenlijk voor werk?

Nicolette kennen we natuurlijk van haar vele televisieoptredens, zowel als actrice als presentatrice. Haar man Bas Smit was ook ‘ineens’ bekend, vooral van zijn grappige filmpjes op Instagram. Maar wat Bas voor de kost doet was tot nu toe niet duidelijk. Sterker nog: Nederlanders vroegen zich dit zo massaal af dat wanneer je bij Google ‘wat voor werk doet’ intypt, de naam ‘Bas Smit’ als eerste opduikt. Dit betekent dat ‘wat voor werk doet Bas Smit?’ een ontzettend veel gegoogelde vraag is.

Advertentie

Investeren
Bas zelf vindt het hilarisch dat zoveel mensen zich dit afvragen. Aan Art legt hij uit hoe de vork in de steel zit: “We ondernemen heel veel samen. Van oorsprong ben ik begonnen als beurshandelaar. Daarna ben ik in het vastgoed gegaan, tot 2017. En daarna ben ik gaan investeren in jonge bedrijven en jonge talenten.”

Diverse ondernemingen
Als hij wat van zijn ondernemingen opnoemt, wordt duidelijk dat zijn werk behoorlijk divers is: “Wij hebben The Healthy Snackbox, we zijn zelf een snack aan het ontwikkelen, we hebben een bedrijf voor video wenskaarten, we hebben een vending machine bedrijf…” Hij legt uit: “We hebben in alle bedrijven professionals om ons heen die er heel veel verstand van hebben.” Daarnaast doen Bas en Nicolette veel voor goede doelen. Zo verkoopt Bas bijvoorbeeld kerstballen met zijn hoofd erop voor het Prinses Máxima Centrum.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL. Beeld: ANP

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien