Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Volgers Bas Smit gieren het uit om zijn inventieve sushirestaurant

Bas Smit staat er op social media om bekend dat hij dagelijks de meest komische video’s de wereld in slingert. Van zichzelf, maar ook van anderen. Vrijdagavond komen zijn volgers niet meer bij om Bas’ inventieve sushirestaurant in de woonkamer.

En toegegeven: het ziet er dan ook geweldig (lekker) uit.

Advertentie

“Als we niet naar de Japanner kunnen, komt de Japanner maar naar ons”, schrijft de komiek lachend bij de video. In een volledig wit kokstenue bedient hij dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, die zichtbaar genieten van het avondje ‘uit’ in eigen huis.

Kedeng Kedeng

Een lopende band hadden Bas en Nicolette waarschijnlijk niet op voorraad thuis, maar een elektrisch treintje doet ook prima dienst om de sushi op te vervoeren.

Niet alleen zijn dochters, ook talloze mede-BN’ers vinden het schitterend wat Bas nu weer heeft bedacht. Onder meer Leontine Borsato, John Ewbank, Dan Karaty, Lieke van Lexmond, Jandino Asporaat en Quinty Trustfull liggen helemaal dubbel:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit) op

Handig: zo maak je met een ijsblokjesvorm supersnel sushi:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram Bas Smit. Beeld: Brunopress

Lees meer

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien