Elisabeth in Concert nu met € 10,- voordeel >

Meisje (7) stopt batterij in haar neus en na 5 maanden gebeurt er dít

De 7-jarige Kelsie stopte een klein, rond batterijtje in haar neusgat. Het ding zat er maar liefst 5 maanden voordat het werd ontdekt.

Toen de batterij begon te lekken, wisten de ouders van Kelsie dat er iets mis was. Er kwam bruin snot uit haar neus.

Beschadiging
De Engelse Kelsie was aan het spelen toen ze het batterijtje in haar speelgoed vond. Ze dacht er niet veel bij na en stopte het ding zo in haar neusgat. Niemand wist van het voorval af, dus niemand wist dat ze medische hulp nodig had. Want na 5 maanden is haar neus ernstig beschadigd en heeft het meisje meerdere operaties nodig om te kunnen herstellen.

Uit een scan in het ziekenhuis bleek wat er aan de hand was. De giftige vloeistof van de batterij brandde zo in haar neustussenschot. “Kelsie is geopereerd en het batterijtje werd succesvol verwijderd”, aldus Kerrie, Kelsies adoptiemoeder. “Maar nu denken de dokters dat ze nog vier à vijf operaties nodig zal hebben om alle schade te herstellen.” Door de beschadiging heeft ze ook last van hoofdpijn en oorontstekingen.

Overal
Volgens haar moeder is het heel droevig om te zien. “Ze heeft vaak last van helse pijn en neusbloedingen. Doordat ze geen neusbrug meer heeft, krijgt ze zomaar een bloedneus en als ze niest, kun je spreken van een bloed-explosie.” Wanneer ze precies wordt geopereerd aan haar neus, is nog niet bekend.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle Daily in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: Nieuwsblad. Beeld: Twitter

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien