Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Beau van Erven Dorens dolblij met komst Eva Jinek: "Ik kan veel van haar leren"

Een week geleden maakte Eva Jinek bekend over te stappen naar RTL. Direct werd ook bekend gemaakt dat zij samen met Beau van Erven Dorens de late avondshow zal presenteren. Beau reageert nu op deze toekomstige samenwerking.

Beau wist al een tijdje dat het speelde. Hij laat weten ontzettend enthousiast te zijn over de komst van Eva. De presentator vertelt aan Nu.nl: “We waren natuurlijk al langer in gesprek daarover en ik ben dolblij dat ze komt. Hartstikke leuk. Het is een vrouw van wie ik veel van kan leren en een mooie collega om mee af te wisselen.”

Advertentie

Verdeling
Maar hoe die verdeling eruit gaat zien, dat ligt er volgens Beau nog aan hoe de komende maanden zullen verlopen: “Als ik het tot de Kerst red, dan blijven we ermee doorgaan en dan hoop ik dat we gewoon gaan afwisselen. Ik zie het een beetje voor me zoals Pauw en Jinek dat altijd deden. Ik ga er gewoon maar van uit dat het goed gaat, dan gaat Eva een paar maanden doen en dan ik weer een paar maanden.” aldus de presentator.

Verschil
Wat we precies van het programma kunnen verwachten, weet Beau dus nog niet te vertellen. Maar wat hij wel zeker weet is dat Eva en hijzelf twee heel verschillende presentatoren zijn. Hij legt uit: “Ik ben iemand die wel een beetje wil bewegen. Ik zit gewoon een beetje anders in elkaar dan Eva, en dat is denk ik ook wel leuk.”

Gunfactor
Over Beau wordt vaak gezegd dat hij een gunfactor heeft, omdat kijkers hem zo’n sympathieke presentator vinden. Maar Beau vindt dat dat niet altijd zo is: “Als ik alleen maar rommel zou maken, zoals ik vroeger ook weleens heb gedaan, dan heb je ook geen gunfactor. Dan denkt iedereen: ga jij maar lekker wat anders doen, met je kakkerhoofd. Je kunt iemand wel iets gunnen, maar uiteindelijk heb je daar helemaal niets aan. Want zelfs mijn moeder, de vrouw die mij het meest gunt van de hele wereld, gaat niet kijken als ze het niet leuk vindt. Het moet gewoon goed zijn, of ze je het nou gunnen of niet.”

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Nu.nl. Beeld: ANP

Lees meer

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien