Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

‘Beau en de veteranen’ zorgt opnieuw voor kippenvel bij kijkers

Beau van Erven Dorens heeft opnieuw een gevoelige snaar weten te raken met zijn programma ‘Beau en de veteranen’. In de derde aflevering is te zien hoe de veteranen afscheid moeten nemen van een overheersende negatieve emotie uit het verleden om verder te kunnen gaan. De emoties die hierbij komen kijken maken  bij de kijkers diepe indruk.

Op Twitter stromen de positieve reacties en steunbetuigingen binnen. “Ik houd het niet droog, zo veel kippenvel”, reageert iemand respectvol op Twitter. Een ander schrijft: “Jullie zijn toppers – ook al voel of vind je dat zelf niet.”

Advertentie

Zwaar getraumatiseerd
In Beau en de veteranen neemt Beau zeven getraumatiseerde oorlogsveteranen mee op een wandeltocht in Noorwegen. De veteranen hebben één ding met elkaar gemeen: ze lijden aan een post traumatische stress stoornis (PTSS) die ze hebben overgehouden aan hun tijd in het oorlogsgebied. De veteranen worstelen nog dagelijks met hun PTSS. Zo ziet Roger nog elke dag beelden voor zich van de oorlog in Srebrenica. Hoewel hij dolgraag een goede vader en man wil zijn voor zijn zoontje en zijn partner Suus, lukt hem dit niet altijd.

Reacties Twitter
Het dagelijkse gevecht van de veteranen maakt diepe indruk op de kijkers, zo is te lezen op Twitter:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Videoland, Twitter. Beeld: Videoland

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien