Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Beau van Erven Dorens heeft deze bijzondere prijs in de wacht gesleept

Beau van Erven Dorens heeft een bijzondere prijs gewonnen. Hij heeft dit jaar de Majoor Bosshardtprijs in de wacht gesleept.

De presentator heeft de prijs gewonnen voor de wijze waarop hij in zijn programma’s The Amsterdam en The Rotterdam Project aandacht vraagt voor mensen in kwetsbare omstandigheden. Ook was de jury onder de indruk van de wijze waarop de presentator met de personen in zijn tv-programma’s omgaat en hen en de kijkers weet te raken. De programmamaker krijgt de prijs zaterdag overhandigd tijdens het jaarlijkse Kunst & Theatergala van het Leger des Heils.

Advertentie

Prijs
De Majoor Bosshardtprijs is door het Leger des Heils in het leven geroepen om het werk van majoor Alida Bosshardt (1913-2007) – jarenlang het gezicht van het Leger des Heils – te blijven gedenken. De prijs wordt toegekend aan personen of organisaties die zich inzetten om mensen een beter leven te geven.

Winnaars
Vorig jaar won Angela Schijf de prijs voor haar werk als ambassadeur van de Stichting Het vergeten kind. Eerder namen onder anderen prinses Laurentien, Marco Borsato, Lucille Werner, Erica Terpstra, Ali B en Linda de Mol de prijs in ontvangst.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien