Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Beau van Erven Dorens over talkshow: "Iedere dag is het weer heel spannend"

De eerste week voor Beau van Erven Dorens als presentator van zijn eigen latenightshow zit erop. De 48-jarige presentator gaf eerder aan behoorlijk nerveus te zijn voor de show. Hij vertelt nu aan RTL Boulevard hoe het gevoelsmatig is verlopen.

Want de reacties op sociale media heeft hij momenteel op een lager pitje gezet. “Ik heb echt helemaal niets meegekregen. We zijn echt alleen maar bezig met het maken van de show, en dat is ook ontzettend leuk. Je wil natuurlijk het nieuws van de dag dekken.”

Advertentie

Beau
In de talkshow ploffen iedere avond om 22:30 uur bekende gasten op de bank bij de presentator. Met zijn praatprogramma treedt Beau in de voetsporen van voorgangers als Twan Huys en Humberto Tan.

Steeds beter
Hij zal het zelf dan misschien niet gezien hebben, maar de meningen op Twitter over Beau zijn nu nog verdeeld. In de eerste week trokken de shows gemiddeld zo’n half miljoen kijkers. Kijkers gaven op Twitter aan de setting een beetje stijf te vinden, anderen vinden dat Beau het weer ongelooflijk leuk doet. De presentator is zelf ook dolenthousiast. “Iedere dag gaat weer een stukje beter”, zegt hij. “Het is superleuk om te doen en spannend. We hebben een fantastisch team.”

Harde werker
Wel vind hij het iedere dag weer heel spannend: “Alsof je steeds weer examen moet doen”, lacht Beau. In de studio vertellen ze hem zich zorgen te maken over het aantal uren dat hij slaapt. Hij werkt namelijk momenteel zó hard als televisiemaker. Daar lacht hij om: “Jullie hoeven je helemaal geen zorgen te maken over mij. Dit is juist de uitdaging die ik zocht! En ik slaap zeker 2,5 uur per nacht”, grapt hij. Hopen we dan toch.

3 maanden
Van Erven Dorens gaf eerder bij AD aan zichzelf 3 maanden de tijd gegeven om zich te bewijzen. Anders stopt hij ermee. “Bij mij kan ook alles misgaan. Dat late avond is iets enorms, voor je het weet loopt zo’n monster met je weg”, zei hij toen. Of Beau een kijkcijferkanon gaat worden betwijfelen kenners nog, maar zolang hij met z’n empathisch vermogen en spontaniteit z’n ding blijft doen, komt het vast goed.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, RTL Boulevard. Beeld: RTL

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien