Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Beau van Erven Dorens raakt kijkers met eerste aflevering 'De Sleutel'

In het nieuwe programma De Sleutel helpt Beau van Erven Dorens daklozen door ze de sleutel van een woning te geven, die ze zelf moeten gaan betalen.

Opnieuw weet Beau de juiste snaar te raken bij de kijkers thuis. Kijkers zijn erg enthousiast over de insteek van het nieuwe programma en vinden dat Beau het als presentator weer geweldig doet.

Advertentie

Dakloos
In de eerste aflevering maken de kijkers kennis met Rigo (48), die al bijna 2 jaar met z’n hond en bok onder een brug in Tilburg slaapt, en Cassandra (20), die na de dood van haar vader van pleeggezin naar opvang ging.

Tranen
De kijkers zijn gelijk ontroerd door Rigo. Wanneer hij de sleutel van zijn nieuwe huis krijgt, laat hij weten dat het idee van een eigen huis hem niet echt aanstaat. “Mag ik het huis ook weggeven?”, vraagt hij aan Beau. Hij wil liever dat zijn huis bewoond wordt door zijn dochter en vrouw. Deze reactie zorgt voor tranen bij de kijkers thuis. “Rigo heeft m’n hart nu al gestolen”, schrijft een kijker op Twitter.

Toekomst
Ook kunnen de kijkers het maar met moeite droog houden als ze het hele verhaal van de 20-jarige Cassandra horen. Ze kan het niet geloven dat Beau haar wil helpen en vraagt zich af of het geen grap is. Ze krijgt van Beau de sleutel van haar huis, die 2 maanden door het team vooruit is betaald. Samen gaan ze ervoor zorgen dat Cassandra al haar financiën weer op orde krijgt, zodat ze een mooie toekomst voor zich heeft. Op Twitter laten kijkers weten dit Cassandra onwijs te gunnen. “Zij heeft nog een heel leven voor zich.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: De Sleutel. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Ik moffel de grote glasscherf op de grond snel weg”

Sylvia Witteman | Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week doet ze een poging om het huis van haar moeder schoon te maken. 

“Goed nieuws!”, zegt mijn moeder in het verpleeghuis. “Ik mag morgen naar huis!” Een week of vier heeft het wel geduurd voordat ze weer een beetje uit de voeten kon met haar nieuwe heup, maar nu is het toch (bijna) zover. “Stofzuigen en dweilen en zo kan ik voorlopig niet”, zegt ze. “Het zal wel een smeerboel zijn thui

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien