Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Beau van Erven Dorens woedend om sluiten zaak Job Gosschalk

De zaak tegen voormalig castingdirecteur Job Gosschalk wegens een mogelijk zedendelict is donderdag gesloten. Beau van Erven Dorens vindt dit onbegrijpelijk en spreekt zich donderdag in RTL Boulevard uit over de veelbesproken rechtszaak.

Of de sluiting van de zaak ertoe leidt dat het Openbaar Ministerie Gosschalk niet gaat vervolgen, is echter nog niet bekend.

Advertentie

Woedend
“Ik ben zo woedend dat het nooit tot een echte veroordeling is gekomen”, vertelt Beau van Erven Dorens donderdag in RTL Boulevard. Beau verklaarde vorig jaar in een uitzending van hetzelfde programma dat hij zich nauw betrokken voelt bij de slachtoffers van de misstanden in de acteurswereld.

Slachtoffer
De presentator is naar eigen zeggen slachtoffer geweest van Gosschalk. Voor Beau is het dan ook onbegrijpelijk dat niet meer mensen aangifte hebben gedaan. “Het gaat om honderd, misschien wel meer gevallen. Er is een zee aan slachtoffers, dat is het frustrerende”, verklaart hij.

Seksueel wangedrag
Gosschalk kwam eind 2017 in opspraak naar aanleiding van de internationale #MeToo-beweging. Hij heeft erkend dat hij grenzen heeft overschreden nadat acteurs hem hadden beschuldigd van seksueel wangedrag. Gosschalk legde zijn werk neer en droeg zijn aandelen in castingbureau Kemna Casting, waar hij mede-eigenaar van was, over aan de zittende directie.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: RTLBoulevard, ANP. Beeld: ANP

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien