Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Nederlandse beautyvlogger Nikkie werd bijna slachtoffer van brute beroving

Nikkie de Jager, onder het grote publiek beter bekend als NikkieTutorials, werd afgelopen weekend slachtoffer van een brute poging tot beroving en mishandeling. De beautyvlogger vertelt over het heftige incident op Twitter. 

In de nacht van zondag op maandag liep Nikkie twee mannen tegen het lijf die duidelijk kwaad in de zin hadden. De YouTube-sensatie liet echter niet zomaar met zich sollen. “Ik werd aangevallen door twee mannen die keihard op m’n voet trapten. Ik viel en hun doel was dat ik dat ik m’n tasje zou loslaten maar dat DEED IK NIET. Ze renden daarop weg, de klootzakken.”

Advertentie

Slechte bedoelingen
Hoe heldhaftig ook; Nikkie geeft wel dat dat de schrik er goed in zat. “Mijn voet is opgezet, maar ik maar het goed. Goed ook om je te realiseren dat er mensen zijn met zulke slechte bedoelingen. […] En ik ga er niet om liegen: ik was doodsbang dat ze ergere dingen met me van plan waren.”

Schrikachtig
De vlogger reageert nog wel schrikachtig wanneer er iemand achter haar loopt. “Maar ik weet zeker dat dat heelt met de tijd. En mijn voet voelt inmiddels ook een stuk beter!”

De Nederlandse vlogger is een beroemdheid in binnen- en buitenland. Haar make-uptutorials zijn zo bekend, da Nikkie ondertussen ook de make-up van grote artiesten als Beyoncé en Kim Kardashian mag doen.

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show.nl. Beeld: Instagram

Meghan trekt haar eigen plan: een royal maar dan in ‘nieuwe stijl’

Meghan Markle

Premium

2019 was een bewogen jaar voor de hertogin van Sussex. Hoogtepunt was de geboorte van Archie, dieptepunt de vernederende publicaties in tabloids over de relatie met haar vader. Hoe dan ook, met opgeheven hoofd en hand in hand met Harry bewees ze een ‘royal nieuwe stijl’ te zijn.

Het is voor alle partijen – Buckingham Palace, royal fans, critici, de media – nog altijd wennen: een zelfverzekerde,
eigenwijze nieuwe royal als Meghan, de hertogin van Su

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien