Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Dít zijn de eerste beelden van de nieuwe Boer Zoekt Vrouw-special

Zeg je nieuwjaarsdag dan zeg je goede voornemens én dan zeg je ‘Boer Zoekt Vrouw’. Op 1 januari starten we het jaar goed met een gloednieuwe uitzending van het programma. 

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar op 1 en 7 januari is ‘Boer Zoekt Vrouw’ weer (even) terug. In deze 2 specials kletst Yvonne bij met de boeren uit eerdere seizoenen. Boer Martin en Wilma, boer Jos en Dycke, Herman en Fleur en David en Mara uit Roemenië zijn allemaal van de partij. Op Facebook hebben ze alvast een klein voorproefje van de uitzending gedeeld en dat belooft veel gezelligheid:

Advertentie

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: KRO-NCRV.

Femke: “Ik gun Oscar een 2e leg, mochten wij ooit uit elkaar gaan”

Femke (40) is freelance journalist. Ze woont met Oscar en zoon Nathan (6) in Amsterdam. Iedere week schrijft ze in Libelle wat haar bezighoudt. Deze week: sterilisatie. 

Na een avondje fijn gezelschap en heerlijk eten fietste ik met een vriendin naar huis. Ze vertelde me dat haar man die dag een afspraak bij de uroloog had gehad om het over een sterilisatie te hebben. Hij kreeg 2 weken bedenktijd en een papiertje waarop stond wat de ingreep ging kosten: zo’n €500,-. Op hetzelfde papiertje stond ook hoeveel terugdraaien van de sterilisatie zou kosten: €4000,- euro.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien