Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Bekend Nederland staat stil bij overlijden Aart Staartjes

Zondagmiddag is acteur Aart Staartjes op 81-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan de verwondingen van een ernstig ongeluk. Bekend Nederland staat zondag massaal stil bij het grote verlies van dit icoon van de Nederlandse televisie, blijkt al snel op Twitter.

De bekende acteur overleed in zijn woonplaats te Friesland.

Advertentie

Carrière

Veel mensen kennen Aart Staartjes als meneer Aart uit Sesamstraat. Maar hij deed meer. Want in de jaren 70 en 80 was hij medeverantwoordelijk voor spraakmakende jeugdseries als De Stratemakeropzeeshow, De Film van Ome Willem en Het Klokhuis.

Jeugdheld

Het overlijden van Aart is niemand ontgaan. Mark Rutte uit zijn emoties op Twitter, en laat weten het een groot verlies te vinden dat zijn jeugdheld niet meer leeft. “Aart Staartjes is overleden. Zoals zovelen ben ik met hem opgegroeid”, aldus de minster-president.

Collega

Ook Edwin Rutten, die vele malen samenwerkte met Aart, uit zijn verdriet tijdens RTL Boulevard. “Ik had een brief gemaakt om die naar het ziekenhuis te sturen en die ligt er nog… Verdorie nog aan toe, wat een vogel was dat toch!”, aldus de acteur en presentator.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien