Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Déze bekende Nederlanders verwachten in 2019 een kindje

We houden ons allemaal nog stug vast aan onze goede voornemens om van 2019 een mooi jaar te maken. Maar voor een aantal bekende Nederlanders wordt dit jaar een éxtra bijzonder jaar. Er zijn namelijk heel wat baby’s op komst. 

Xelly Cabau van Kasbergen
Xelly Cabau van Kasbergen verwacht samen met haar verloofde Beer Muller haar eerste kindje. Op dit moment is ze nog vol aan het genieten van de zon in Dubai. En dat haar neefje Xess Xava ook al gek is op de baby is duidelijk te zien.

Advertentie

#preggylife💞😍

A post shared by Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) on

Jorik Scholten
The Voice of Holland-coach Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, wordt dit jaar vader. Hij en zijn verloofde Jaimie Vaes maakten onlangs bekend in verwachting te zijn van een zoontje.

Tom Groot
Misschien wel de bekendste boer van Nederland, boer Tom, verwacht in 2019 zijn eerste kindje. Wat het wordt blijft voor iedereen nog een verrassing. De ouders in spe weten het zelf namelijk ook nog niet.

Jim Bakkum
Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina verwachten dit jaar alweer hun derde kindje. De twee leerden elkaar kennen achter de schermen bij de muscial Grease en zijn in 2011 getrouwd.

Ik was een tijdje half van Instagram af omdat ik me niet helemaal lekker voelde (oftewel: alsof ik maanden lang 24 uur per dag een zware kater had met ongeveer 40 graden buiten). Ontzettend gelukkig en #blessed en alles natuurlijk, maar ook ontzettend aan het googelen naar koude bergmeren en Iglo’s. Maar Wow, wat een mooie, lieve, hartverwarmende reacties op ons nieuwe wonder. En zò ontzettend veel!! Het is altijd een stap om het ‘geheim’ wat zo lang alleen van ons was de wereld in te gooien, dus hebben we het een beetje gerekt (al zei gister iemand tegen me dat ze het al doorhad omdat ik zo’n ‘bolle toet’ had gekregen👍🏼🤨) Maar wat ik dus wil zeggen: BEDANKT!!! Voor het nog bijzonderder maken van iets wat voor ons al zo bijzonder is, jullie zijn geweldig! ❤️

A post shared by Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) on

Jesse Klaver
Jesse Klaver en zijn vrouw verwachten dit jaar hun derde kindje. Hoelang zal het nog duren voordat het ‘klavertje vier’ compleet is?

Beste vrienden delen alles ❤️☘️

A post shared by Jesse Klaver (@jesseklaver) on

Gigi Ravelli
Actrice Gigi Ravelli verwacht dit jaar samen met haar man Roger Hodenius haar eerste kindje. In 2016 gaven zij elkaar op Ibiza het jawoord.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws. Beeld: Instagram, ANP

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien