Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Beschuit met muisjes: Sanne Vogel bevallen van tweeling

Beschuit met roze én blauwe muisjes voor Sanne Vogel: de actrice is namelijk bevallen van een jongen en een meisje.De kinderen hebben de namen Loewy Bertus en Bella Jo gekregen.

De tweeling is op 28 december geboren. “Sanne en haar verloofde Melchior zijn heel gelukkig”, zo vertelt de agent van de actrice tegen ANP. “Het gaat goed met moeder en de kinderen en ze kunnen nu alle rust gebruiken die nodig is voor een gezonde start van het nieuwe jaar.”

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

28 December zijn ze ter wereld gekomen, onze bizar lieve kindjes! Ik stel jullie voor aan Loewy Bertus en Bella Jo! Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest. Loewy Bertus was 3242 gram bij geboorte en zijn zusje Bella Jo was 2417 gram. Ze maken het onwijs goed en hebben vanaf de eerste dag een heel eigen karakter. Melchior is de aller aller beste vader die je kan bedenken. Bedankt voor alle lieve berichten rond de zwangerschap en als we er weer klaar voor zijn(gaat echt nog lang duren) dan horen jullie weer van mij. O ja en een heeeeeel gelukkig Nieuw Jaar.

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Eerdere zwangerschap
Sanne maakte afgelopen juli bekend in verwachting te zijn. Een jaar daarvoor verloor de actrice nog een kindje na 4 maanden zwangerschap. Ze bracht dit verdrietige nieuws toen zelf naar buiten omdat het verlies van een ongeboren kind volgens haar nog altijd een taboe is.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda. Beeld: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien