Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Leuk nieuws voor fans van televisieprogramma ‘Beste zangers’

Terwijl het seizoen van Beste zangers 2019 al ten einde is, kunnen fans dit jaar tóch nog genieten van een bijzondere aflevering van het zangprogramma. Want tijdens de feestdagen is er een ware kersteditie van het programma in het leven geroepen, waarvan je op 21 december kunt genieten.

In deze speciale kersteditie van het geliefde televisieprogramma brengen een aantal oud-deelnemers al hun favoriete kerstliedjes ten gehore.

Advertentie

Kerstuitzending
Aan de kerstuitzending van Beste zangers doen oud-deelnemers OG3NE, Trijntje Oosterhuis, Jan Dulles, Gerard Joling, Willeke Alberti, Edsilia Rombley en Jeroen van der Boom mee. Deze bekende Nederlanders zingen ditmaal geen nummers van elkaar, maar brengen hun favoriete kerstliedjes ten gehore.

Kerstliedjes
Wat je kunt verwachten? Onder andere een bijzondere versie van het nummer Silent night van The Cats,  gezongen door Jan Dulles. Jeroen van der Boom zal zijn eigen draai geven aan het heerlijke kerstnummer Let it snow. En niemand minder dan Trijntje Oosterhuis zingt de kerstklassieker Have yourself a merry little Christmas.

Aftellen
Zoals altijd is de presentatie van Beste zangers weer in handen van Jan Smit. De bijzondere aflevering vindt plaats nét voor de kerstdagen, want wordt op 21 december uitgezonden om 21:30 uur op NPO1. Dat wordt genieten!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien