Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Leuk nieuws voor fans van televisieprogramma ‘Beste zangers’

Terwijl het seizoen van Beste zangers 2019 al ten einde is, kunnen fans dit jaar tóch nog genieten van een bijzondere aflevering van het zangprogramma. Want tijdens de feestdagen is er een ware kersteditie van het programma in het leven geroepen, waarvan je op 21 december kunt genieten.

In deze speciale kersteditie van het geliefde televisieprogramma brengen een aantal oud-deelnemers al hun favoriete kerstliedjes ten gehore.

Advertentie

Kerstuitzending
Aan de kerstuitzending van Beste zangers doen oud-deelnemers OG3NE, Trijntje Oosterhuis, Jan Dulles, Gerard Joling, Willeke Alberti, Edsilia Rombley en Jeroen van der Boom mee. Deze bekende Nederlanders zingen ditmaal geen nummers van elkaar, maar brengen hun favoriete kerstliedjes ten gehore.

Kerstliedjes
Wat je kunt verwachten? Onder andere een bijzondere versie van het nummer Silent night van The Cats,  gezongen door Jan Dulles. Jeroen van der Boom zal zijn eigen draai geven aan het heerlijke kerstnummer Let it snow. En niemand minder dan Trijntje Oosterhuis zingt de kerstklassieker Have yourself a merry little Christmas.

Aftellen
Zoals altijd is de presentatie van Beste zangers weer in handen van Jan Smit. De bijzondere aflevering vindt plaats nét voor de kerstdagen, want wordt op 21 december uitgezonden om 21:30 uur op NPO1. Dat wordt genieten!

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien