Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

7 dingen die je herkent als je een mannelijke beste vriend hebt

Goede vriendinnen heb je voor het leven. Maar goede mannelijke vrienden óók. Waarom een beste vriend hebben toch nét even anders is dan een goede vriendin… 

1. Afspraak is (niet per se) afspraak
Gezellig, jullie hebben afgesproken om een avondje bij te kletsen en lekker te eten. Initiatief wat betreft de locatie en het tijdstip komt, ehm, niet vaak van zijn kant. Hij wacht liever tot jij een plan maakt. En dat doe je ook. Meneer volgt wel. Dat ‘ie helemaal niet op komt dagen, is trouwens ook nog een mogelijkheid.

Advertentie

2. Koetjes en kalfjes
In tegenstelling tot je vriendinnen, slaat hij die standaard over. Best fijn soms. Liever komt hij meteen ter zake. “Hoe gaat het met je vader, hij was toch ziek?”.

3. Hij is goudeerlijk
En dan bedoelen we ook echt: goudeerlijk. Je beste vriend neemt geen blad voor de mond. Heb je je haar geverfd zegt hij: “Goh, ik vond het hiervoor toch echt mooier”. Niet leuk om te horen, wél eerlijk.

4. Jaloezie
Tuurlijk, het is helemaal prima dat jij een relatie hebt en hij ook. Maar af en toe is ‘ie tóch een beetje jaloers. Zijn antwoord als je zegt dat je deze week geen tijd hebt om af te spreken: “Maar wie gaat er dan voor míj?”. Wij vinden het schattig.

5. Mensen vragen altijd of er iets achter zit
Zijn jullie écht alleen maar vrienden? Met een diepe zucht geef je elke keer weer hetzelfde antwoord. “Jahaa”.

6. Minder emotioneel
Als je je kwetsbaar opstelt, reageert hij minder emotioneel dan je vriendinnen.

7. Pizza en bankhangen
Alleen met hém kun je ongegeneerd onderuit hangen op de bank in je oudste joggingbroek. En pizza eten. En vieze vlekken maken op diezelfde joggingbroek. Want het is je beste vriend – en hij vindt alles oké. Zo ontspannen!

BEKIJK OOK:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Beeld: Giphy.com

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien