Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Met déze foto laten Bettina en Jim zien dat baby Molly nú al een flinke bos haar heeft

Bettina Holwerda is 1 maart bevallen van dochtertje Molly. Op Instagram deelt de musicalster een kiekje van het kleine meisje en zien we dat ze nú al een flinke bos haar heeft.

“Ik hoop dat Molly van knuffelen houdt, anders heeft ze het zwaar. Iederen hier in huis kan haar namelijk de hele dag wel opeten. Zó verliefd zijn we allemaal op dit heerlijke harige diertje”, grapt ze bij de zoete foto. Molly is pas drie weken oud, maar heeft zo te zien nú al prachtige donkere lokken.

Advertentie

Infectie
Het gaat nu gelukkig weer goed met hun dochtertje, maar vlak na de geboorte werd Molly opgenomen in het ziekenhuis. Ze kreeg namelijk een infectie en heeft daarom 12 dagen in het ziekenhuis gelegen. “De afgelopen dagen waren voor ons intens en ontzettend leerzaam.”

Weer thuis
“Ons kleine meisje moest worden opgenomen met een infectie en wat volgde waren 12 dagen met pieken dalen”, schreef Jim vorige bij een liefdevolle foto van hem samen met z’n pasgeboren dochter. “Maar het allerbelangrijkste is dat het ze nu thuis is.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deze foto is niet thuis gemaakt, maar in het ziekenhuis. Zo hebben wij de afgelopen 12 dagen en nachten zoveel mogelijk gezeten. Molly kreeg namelijk een infectie, vrij snel na de geboorte. Door problemen die erbij kwamen, wat achteraf, Godzijdank, geen problemen bleken te zijn, werden deze dagen de grootste rollercoaster van ons leven. Wat ben ik intens gelukkig dat ze thuis is en ik s’avonds niet meer bij haar weg hoef😢. Alle liefde voor het lieve verplegend personeel en alle ouders die op wat voor manier dan ook in deze spanning moeten zitten. Omdat ik nogal in een bubbel zat, alsnog ontzettend bedankt voor alle felicitaties, kadootjes en lieve berichten. En nu: genieten!!! ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien